φιλοξενια ιστοσελιδων

Litespeed Server

litespeed-web-server

Οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε litespeed servers στην Ευρώπη για να έχετε την μέγιστη ταχύτητα. Η τεχνολογία litespeed είναι τελευταία τεχνολογία και τα στατιστικά στοιχεία σύγκρισης με apache και nginx καταδεικνύουν ότι οι litespeed server είναι οι γρηγορότεροι στην αγορά.

Τα ακόλουθα γραφήματα δείχνουν πόσα αιτήματα ανά δευτερόλεπτο επεξεργάστηκαν οι τρεις διακομιστές κατά τη διάρκεια των σειρών δοκιμών μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο το καλύτερο.

Τα στατικά αρχεία δεν απαιτούν επεξεργασία και επομένως αυτή η δοκιμή είναι χρήσιμη για τη μέτρηση των χρόνων απόκρισης των διακομιστών. Πόσο γρήγορα μπορεί κάθε διακομιστής να παραδώσει μικρά στατικά αρχεία;

Όταν συγκρίνουμε την εφαρμογή PHP “Hello World”, δεν δοκιμάζουμε πραγματικές συνθήκες. Ωστόσο, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομονωθεί η επικοινωνία μεταξύ διακομιστή και PHP από την επεξεργασία του ίδιου του PHP. Με αυτήν τη δοκιμή, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι πόσο αποτελεσματικά επικοινωνεί ο διακομιστής με τη μηχανή PHP.

Η WordPress είναι μια βαριά εφαρμογή PHP και ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιούμε την cache.  Σε αυτήν τη δοκιμή, συνδυάζουμε κάθε διακομιστή με μια κατάλληλη επιλογή cache.

Όπως βλέπετε και στην ανωτέρω εικόνα η διαφορά του litespeed server με cache plugins είναι τεράστια. Τα σημεία αναφοράς του LiteSpeed, σε σύγκριση με το nginx και το Apache, μιλούν από μόνα τους. Όταν μεταβείτε στο LiteSpeed ​​Web Server, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ιστότοποί σας θα έχουν σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα. Δείτε ένα παράδειγμα μέτρησης ταχύτητας από το gtmetrix

Αυτό που ελπίζουμε να έχετε παρατηρήσει, είναι ότι οι OpenLiteSpeed ​​servers ξεπερνούν εύκολα τον ανταγωνισμό. Εάν θέλετε ταχύτητα τόσο στην φόρτωση όσο και στην ανταπόκριση με τον server δοκιμάστε OpenLiteSpeed με την υποστήριξη της ichiphost.