• Σύνδεση
  • support@ichiphost.gr
  • 2100100687 | 213 0122366

Προσαρμοσμένη κατασκευή ιστοσελίδας

Πολλοί πελάτες αποφεύγουν τα έτοιμα θεματικά πρότυπα που υπάρχουν στην διαδικτυακή αγορά και επιλέγουν την κατασκευή ιστοσελίδας στα δικά τους γραφιστικά πρότυπα. Άλλοι θέλουν δική τους κεφαλίδα με το λογότυπό τους να είναι σε περίοπτη θέση, άλλοι θέλουν μεγαλοπρεπές slider με μίνιμαλ μενού δίνοντας έμφαση στην εικόνα, άλλοι πλούσιο υποσέλιδο με αναλυτικά μενού με τις υπηρεσίες και πάει λέγοντας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι προγραμματιστές έχουν δύο επιλογές. Είτε να κατασκευάσουν εξ΄ολοκλήρου την ιστοσελίδα με κώδικα php, html χρησιμοποιώντας framework επιλογές, είτε να επιλέξουν theme builders που σχεδιάζουν με drug & drop το θεματικό πρότυπο στα μέτρα του πελάτη. Η πρώτη λύση είναι και χρονοβόρα και κοστοβόρα αλλά έχει δυναμικά αποτελέσματα (γρήγορη, σταθερή, απόλυτα προσαρμοσμένη στα μέτρα του πελάτη). Η δεύτερη λύση απαιτεί λιγότερα χρήματα και η κατασκευή γίνεται γρηγορότερα. Σ΄αυτήν την περίπτωση ενδείκνυται η wordpress με πολλούς theme builders ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά αφού ο προγραμματιστής επεμβαίνει στην επικεφαλίδα, στο υποσέλιδο, στην σελίδα προιόντων, στα αρχεία άρθρων και όχι μόνο, δημιουργεί custom post type, δικά του πεδία και προσαρμόζει την σελίδα στα μέτρα του πελάτη. Σε συνδιασμό μάλιστα με τα άπειρα Plugins η σελίδα γίνεται επεκτάσιμη και λειτουργική για κάθε γούστο. Έτσι πλέον ο πελάτης χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, με τα σχεδιαστικά εργαλεία της wordpress επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα βάζωντας την δική του γραφιστική σφραγίδα στο διαδίκτυο.

Κάποτε το custom development κόστιζε πολλά χρήματα, εφόσον απαιτούσε άπειρες γραμμές κώδικα, και χιλιάδες ξενύχτια. Τώρα η wordpress σπάει τα όρια στην σχεδίαση ιστοσελίδων με drag & drop σχεδιαστικά εργαλεία ανεβάζοντας την κατασκευή ιστοσελίδων σε άλλο επίπεδο

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πρόσφατα Άρθρα