• Σύνδεση
  • support@ichiphost.gr
  • 2100100687 | 213 0122366

Πού χρησιμοποιούμε την wordpress και γιατί

H wordpress είναι πιο διαδεδομένη CMS πλατφόρμα στον κόσμο και χρησιμοποιείται από το 35% των προγραμματιστών παγκοσμίως για την κατασκευή ιστοσελίδων. Έχει πληθώρα έτοιμων θεμάτων για κάθε είδους επαγγέλματος και καταστήματος και είναι πολύ φιλική στον χρήστη. Διαθέτει πληθώρα επιπρόσθετων προγραμμάτων (plugin) που την κάνουν επεκτάσιμη και λειτουργική σε κάθε είδους απαιτήσεις.

Αυτό είναι και ο λόγος που η wordpress είναι η Νο1 πλατφόρμα στον κόσμο. Έτσι η wordpress χρησιμοποιείται παντού για κάθε είδους απαιτήσεις. Κατασκευή εταιρικών σελίδων για παροχές υπηρεσιών, για πανεπιστήμια, για καταστήματα, για εφημερίδες. Η wordpress όμως είναι πλατφόρμα blog δηλαδή για ειδήσεις και κατασκευή σελίδων με κείμενα όχι για ηλεκτρονικό εμπόριο όπως η Prestashop, η Magento και άλλες πλατφόρμες που είναι δομημένες για πωλήσεις. Αυτό είναι ένα αδύναμο σημείο της wordpress που με το woocommerce plugin προσπαθεί να φτάσει τις εμπορικές πλατφόρμες.

Η κατασκευή ηλ. καταστήματος μέχρι ορισμένων προιόντων με την wordpress είναι εφικτή αλλά για κατάστημα επαγγελματικό, πολυγλωσσικό, με διαχείριση πελατών, αποθήκης κ.α δεν συνίσταται η wordpress αλλά οι e-commerce πλατφόρμες.

Οπότε η wordpress καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς αφού είναι ασυναγώνιστη σε εταιρικά site και κάνει δυναμική παρουσία και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Έτσι κατέκτησε το 35% της παγκόσμιας πίτας στην κατασκευή website.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πρόσφατα Άρθρα