• Σύνδεση
  • support@ichiphost.gr
  • 2100100687 | 213 0122366

Κατασκευή ιστοσελίδας με θεματικό πρότυπο

Ίσως η ιδανικότερη λύση για γρήγορη και οικονομική ιστοσελίδα είναι η αγορά έτοιμου θεματικού προτύπου από εταιρείες webdesign σε χαμηλό κόστος και η παραμετροποίηση στα μέτρα του πελάτη. Η wordpress με τα πολλά plugins και με την πληθώρα θεματικών προτύπων υπερτερεί έναντι άλλων CMS.

Βέβαια, με την αγορά θέματος δεν μπορούμε να παραμετροποιησούμε το θέμα εξ ‘ολοκλήρου, διότι θα συναντήσουμε “αντιστάσεις” από το ίδιο το θέμα, εφόσον οι προγραμματιστές έχουν σχεδιάσει το θέμα με κάποια συγκεκριμένη δομή και λειτουργικότητα. Έτσι πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην σωστή αγορά του θέματος, δηλ. εάν ικανοποιεί τις προσδοκίες του πελάτη.

Η επιλογή θεματικού προτύπου είναι το κλειδί της επιτυχίας εφόσον θα πρέπει να κοιτάξουμε το έτος κατασκευής , τις ενημερώσεις, την έκδοση της php που έχει δοκιμαστεί, την εταιρεία κατασκευής και φυσικά τα plugins που έχει το θέμα.

Ένα δεύτερο σημείο είναι η λειτουργικότητα του θέματος δηλ. η σχέση σύνδεσης των τύπων ύλης που χρησιμοποιεί το θέμα (relatioships), η παρουσίασή τους (views), εάν έχει woocommerce και άλλα απαραίτητα plugin μέσα στην τιμή αγοράς του θέματος.

Εφόσον μάς ικανοποιεί το θέμα το αγοράζουμε και το παραμετροποιούμε ως ένα βαθμό (χρώματα, ελληνικά κείμενα, εικόνες κτλ). Η κατασκευή γίνεται άμεσα και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, ο πελάτης θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η κατασκευή ιστοσελίδων με θεματικά πρότυπα είναι πολύ διαδεδομένη στις μέρες μας, διότι κυκλοφορούν θέματα για όλα τα επαγγέλματα και με τα άπειρα plugins που υπάρχουν το αποτέλεσμα είναι ιδανικό, value for money που λένε και οι Αμερικανοί

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πρόσφατα Άρθρα